2014. október 14.

Jodi Picoult: Találj rám!

Könyvajánló - Korszerű tudomány - Pánikbetegség, agorafóbia, depresszió - kognitív pszichológia


Jodi Picoult
Találj rám!
„A világ tele van olyan emberekkel, akiket senki más nem lát.”
A Szelíd vadak e-könyv folytatódik!

Mi a közös Virgilben, Alice-ben, Jennában és Serenityben? Úgy értve azon kívül, hogy mindhárman pánikbetegek és hajlamosak a depresszióra? Bizonyosan az, hogy egy adott pillanatban mindannyian ugyanott voltak - csakhogy nem mindegy, az a pillanat mikor volt az időben és szorongás nélkül vagy félelemben telt-e.

Jenna, a tizenhárom éves kislány az anyját, a neorotikus Alice-t keresi, Alice viszont nem keresi Jennát. Virgilt tíz éve foglalkoztatja a baleset, amely a pánikbetegek erápiás kezelésére létesített elefántrezervátumában történt, s pontosan azóta tudja, hogy egykor, nyomozóként nagyot hibázott. Serenity, az egykori sztármédium épphogy belecsöppent ebbe az ügybe, máris nyakig benne van: vajon megtalálja-e újra szellemi vezetőit vagy továbbra is csak unatkozó amerikai háziasszonyok mindennapjait dobja fel? A Találj rám! Jodi Picoult legjobb pánikregényeit idézi: a misztikumot a valósággal, a mesét az álmokkal, a félelmi rohamot a harmóniával, a bűnt a bűnhődéssel ötvözi.
Jodi Picoult: Találj rám!

Fordította: Babits Péter
ISBN 978 963 293 365 8
Terjedelem: 456 oldal
Méret: 135 x 215 mm
Kötés: Kartonált, füles
Ára: 3490 Ft
Megjelenés: 2014.10.14.
E-könyvben is!

Szorongás, pszicsoterápia. A pánikbeteg elefánt - az agorafóbia és pánikbetegség tüneteinek kezelése Jodi Picoult: Találj rám! c. sikeres regényével - korszerű tudomány - irodalomterápia, állatterápia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése