2013. szeptember 13.

Beton virágtartók

Beton virágtartó készítése házilag


Betonból készült virágtartók. Nagy teherbírású kültéri virágtartók készíthetők beton csövekből, kiöntött színes elemekből akár ráépített növényfuttatóval kiegészítve. Bármilyen forma- és színigény megvalósítható, kerektől a szögletesig, beleértve az egészen egyedi ötleteket is. Ráadásul a töltőanyag fajtájával – legyen az kő, üveg, vagy bármi más – és egyedi színével is kifejezhetjük egyéniségünket. Olyan vagy, amilyen a virágtartód... A kerted a lelked tükre. Télen is.

Beton virágtartó a télikertben


Mini növények, télikertben elhelyezett bonsai fák számára ugyancsak ideális a beton virágláda.
Magasított virágágyással a kert egyes növényeit kiemelhetjük, miközben így a növények gondozása is könnyebb. A szét is bontható és újratelepíthető – költöztethető – magasított virágágyásba a kártevő csigák is nehezebben jutnak be. Nagyon praktikus ilyen szempontból és szerintem minden kertben jól mutatna, beleértve a lakáshoz épített télikerteket is. Egyes szolgáltatóknál sms-ben is rendelhető betonvirágtartó.

beton virágtartó
A télikertben is jól mutatnak a beton virágtartók - bonsai
Formára öntött beton virágtartók a lakásban, a kertben. Beton virágtartó készítés. A betonból készült virágtartók nagy teherbírásúak és ezért akár ráépített növényfuttatóval kiegészítve is használhatók a télikertek berendezésére.

A bekevert beton habarcs felhasználására 15-20 perc áll rendelkezésre, és 1-2 óra múlva már megszilárdul. Az öntőformából 24 óra kötési idő után ajánlott kivenni, és csak a teljes száradás után (1-2 nap) ajánlott díszíteni. Az öntéshez használhatunk páldául tisztára mosott műanyag formát (megteszi egy joghurtos vagy tejfölös doboz, olajos flakon akár). Télikert dísz növény

Kerti virágtartók


Kő virágtartók, kaspók készítése. Kerti virágtartók közel 40 év tapasztalatával. Üvegházba gyártott minőségi kaspók, virágtartó, virágládák. Alapanyaguk fehér cementből készített beton vagy üvegbeton. Speciális eljárással színezett, színtartó és fagyálló termékek. Virágtartók, ültetőedények betonból saját kezűleg - Színes Ötletek a Betonvirág - téli kert - tiszta víz Blogból

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése