2012. november 9.

Kémény-gyűjtő akció



Kedves Gyűjtőkémény-tulajdonos Barátom!!

Itt küldök egy 100 címből álló listát azokról, akiket szeretném, ha meghívna a Kémény Klub a találkozónkra.
Ha a névsor túl hosszú, lehet szelektálni, de ezt én szeretném elvégezni, így hát ez esetben kérek egy számhatárt és ennek megfelelően ragadtatom csak el magam.

Lesz egy kis változás a brigádunk összetételében áprilisra. Én, mint magam is kémény-tulajdonos és kiadó a átadom a füstöt egy fiatalokból álló tímnek, hadd próbálgassák oroszlánkörmeiket. Hárman lesznek. Ha sikerül, akkor a találkozóra mind a négyen elmennénk, én mint kiadó és a három kéményseprőm. Rajtuk kívül talán sikerül azokkal a nagyon aktív füstölgőkkel is egyeztetni a dolgot, akik fél lábbal már Pesten vannak, különböző helyeken tanulnak (és, sajnos, nem túl valószínű, hogy visszajönnek Kéményfalvára). Így akár hatan-heten is jelen lehetünk.

A szállását, azt hiszem, mindnyájunk meg tudja oldani, ez tehát ne okozzon gondot. Mindenki lakik valahol.



Innen indulva szervezhetjük meg a széles körű falujárást és kémény-gyűjtő akciót. Gyakorlott naridnyikok vagyunk, meg se kottyan nekünk a kéménybélelés - mint Makszimenkó, felhúzuink majd egy-két palotát. Addig is tartsad hidegen a vodkát, melegen a füstöt és sziporkázzon majd az a kéménytűz a Hortobágy bágyadt tavaiban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése