2012. november 16.

A Központi Kémény Misszió

Az az igazság, nem is tudom, hogy „függő ügyeink” éppen hol állnak. Amikor legutóbb találkoztunk, jelezted, hogy „majd megbeszéljük” dolgainkat, aztán erre nem került sor. Most hát feleleveníteném őket, nem is a „rend kedvéért”, hanem azért, mert újabb tervvel is eléd állnék.

Történt, hogy valamikor régen építettem neked két kéményt, de elmaradt az elszámolás. Sajnos a kémények  sorsáról sincs semmilyen információm, mint ahogy a jelzett dugulások elhárításáról sem.

A fentiekkel kapcsolatban tehát arra kérlek szépen, nézz utána, illetve  valami jogdíj járhat-e értük, s azokhoz hogyan lehetne hozzá-jutni, illetve valamiből élni is kellene…

A másik dolog, amiért írok: április közepén egy kisebb fajta előadókörútra készülök, amelyet a Központi Kémény Misszió szervez, e köré köré szeretnék időzíteni (ez április 16-án lesz). Hatvanba és Veszprémbe van még meghívásom. Ez utóbbi felé utazván Fehérvár is útba esik. De azóta megszakadt kapcsolatunk. Téged tehát arra kérlek szépen, hogy esetleg hívd fel őt, és beszéljétek meg, lenne-e mód és igény arra, hogy ápr. közepe táján (mondjuk 17-én) a seo-betonvágás és vízkezelés fontosságáról szó essék valami közönség előtt. Én szívesen tartok akár előadást, akár bemutathatom a bélelő anyagokat, beszélhetek a duguláselhárításról stb.

Mindezt természetesen a világért sem akarom rátok erőltetni, de ha ti is szükségesnek és megszervezhetőnek találnátok, az alkalom talán megfelelő lenne.

Ezen kívül ilyen alkalmakkor bőven van nálunk az ottani közönségek által teljesen hozzáférhetetlen téglajegy.  Ebből árusítani szoktunk (nyomott alkalmi áron), s az érdeklődés nem is szokott elmaradni (nekünk pedig számít a kis bevétel is). Kívánságra helyben be is építjük valamelyik központi kémény kürtőjébe.

Szóval kérlek, szánj egy kis időt rám, s ha valami tisztázódik, kérlek, hívj fel (vagy faxolj – a levél lassú és megbízhatatlan). Ha a dologgal nem tudsz foglalkozni, akkor csak arra kérlek, szólj oda kémény-gyűjtő barátunknak, hogy keressen, adja meg koordinátáit, mert nekem nincs meg a címe, s az, gondolom, kevés, ha csak annyit írok rá: Kémény Misszió (nem is tudom, városi-e vagy megyei).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése