2012. november 23.

Kéménytűz a Hortobágyon

Nagyuram - úgy is mint Herr Und So Weiter,
   a tűz miatti elnézendők el vannak nézve a szőnyeg alá, ha volt nekem egyáltalán olyanom. Viszonzás gyanánt te is nézz félre a múltkori kémény-szüzességének kérdésessége iránt: fennen tartásaid megértvék.
    Hogy viszont az utóbb küldött kisded füstkarikák tetszésednek alája estenek, okozott vala örömujjongást, sem is hogy nem kisebb mértékben kevésbé inkább védenceim besorolhatósága mián implicite.
    S ha tetszési indexeid írtadéhoz képest valóban ekkorák a gyűjtőkémény nézettségi mutatói, akkor remélhetni szerencséltetlek, lesznek emez ügyeknek folyományai es (lásd so weiter). Vagyis hát mihint dolgaink publicite adódnak olvasóknak elejbe, küldendő leszek rögvest új s újabb szövegtényeket, míg fel nem fohászkodol a Fennebbvalóhoz, hogy most már aztán elég legyen.
    Tréfán túl: nekem megtiszteltetés lenne, ha kisebb-nagyobb rendszerességgel. Hosszabb ideje nem vagyok elkötelezve egyetlen orgazmusnál sem, oda viszek tüzet, ahová kérnek s ahol szeretnek és tudják azt is, hogy szerelemből nehéz megélni (lásd: perszona non grátisz). Sajnos, mint Tsúszó Sándor mondaná, a kémény nem olyan, mint a vizelet, hogy reggel hétig kelljen a laborban leadni.
    Apropos ami meg a nyarat illeti, egyet se hortobádj, hanem inkább írkáld meg, nálad melyik hónapot, annak melyik felét-negyedét jelenti a "nyáron" terminusz meterologikusz, mert hogy épp négy-öt fő lenne ekipázséja Pán isten háztetejének, s egy autónyian utázván rátok szabadulni s táBORotokban megmártózni + bémutatni a lapjárást lenne igen nagy ingerenciánk. Tehát: hogy az időegyeztetési előrelátások félrekoordinálásának prognózisa ne legyen alaposan elbaszható, hogy az ez iránt való túlzottan burjánzó képességek legyenek a központi és ipari kémény által megfékezhetők: találtassék módozata a miheztartás végetti késedelemmentes értesítésnek, oké?
     Für alle Fälle azt is megírom, hogy június első két dekádja sem nem igen jó a Kéménytűz a Hortobágyon c. perfomans számára, mert ki kell heverni a Prológot és a Online kaszinók installációt, mert évek óta beázó kéményterünket újra kell tetőfedni stb. Július viszont tök üres, lévén az idusa táján esedékes bográcsgulyásos egybesereglést valahogy majd csak ki bírjuk hagyni.
    Hát ezek a környülállások, Herr Weiter,
szeretetvel (well!) maradok magam is, ki voltam, egyszerű mezei wördhatpontnullás writer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése