2016. november 8.

Dugulásmentes vízvezeték szerelése a télikertben

télikert kút kert sms
A kertben készített kút képét küldjük SMS-ben barátainknak.

Tömegek választják a megbízható kommunikáció szerelését


A télikertépítés során sokan kampányolnak a megfelelő minőségű vízért a házban. Ez többféleképpen is biztosítható bár az ára meglehetősen magas, a tiszta víz nincs ingyen. Az olcsó ivóvízhez kutat kell fúrnunk, ilyenkor a dugulástól sem kell félnünk, sem attól, hogyan fogjuk elhárítani azt.

A vízművek hálózatához csatlakozás esetén, a vízmérő részére aknát kell létesíteni, a vízóraállást havonta SMS üzenetben küldhetjük el a szolgáltatóhoz. Az akna az utcai telekhatártól 50 cm távolságra, 1,3 m mélységűre, 1,0 m hosszúra és 0,8 m szélesre készítendő. Lebúvó nyílásának mérete 60x60 cm legyen.

Ha közműves vízvezeték nincs, akkor a télikert telkén létesített kútból láthatjuk el magunkat és nagyobb tömeget vízzel. E kútra házi vízellátó berendezés telepíthető, melynek ára nem ingyenes.

Kút létesítése


A telken létesítendő kút helyét körültekintően kell megválasztani, nem felülve a marketing kampányoknak. A helyi vízviszonyokkal ismerős kútásó kisiparossal célszerű a kapcsolatot felvenni, akár SMS küldés útján is.

A kút környezetét úgy kell feltölteni, hogy a csapadékvíz ne tudjon a kútba befolyni. A feltöltés a kút szélétől 1 méterig terjedjen, ezen kívül a kutak külső részét kb. 1,5 méter mélységig vízzáróvá kell tenni. A télikert mobil kútjának legfelső szélét legalább 20 cm-rel a talajszint fölé kell emelni.

Dugulásmentes vízvezeték szerelése a télikertben és a beépített teraszon SMS küldésre alkalmas készülékek és eszközök használatával kérve a segítséget. A télikert dugulásmentes vízvezeték szereléséhez tömeges SMS-ben hívhatunk szerelés szolgáltatást nyúltó szakembert és építőt, aki ingyen ugyan nem dolgozik, de nagyon jutányos árakat állapít meg. További nagyon érdekes témák  ebben a kategóriában: télikert, sms küldés, kút építés, szerelés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése