2013. szeptember 13., péntek

Beton virágtartók

Betonból készült virágtartók. Nagy teherbírású kültéri virágtartók készíthetők beton csövekből, kiöntött színes elemekből akár ráépített növényfuttatóval kiegészítve. Bármilyen forma- és színigény megvalósítható, kerektől a szögletesig, beleértve az egészen egyedi ötleteket is. Ráadásul a töltőanyag fajtájával – legyen az kő, üveg, vagy bármi más – és egyedi színével is kifejezhetjük egyéniségünket. Olyan vagy, amilyen a virágtartód... A kerted a lelked tükre. Télen is.

Beton virágtartó a télikertben


Mini növények, télikertben elhelyezett bonsai fák számára ugyancsak ideális a beton virágláda.
Magasított virágágyással a kert egyes növényeit kiemelhetjük, miközben így a növények gondozása is könnyebb. A szét is bontható és újratelepíthető – költöztethető – magasított virágágyásba a kártevő csigák is nehezebben jutnak be. Nagyon praktikus ilyen szempontból és szerintem minden kertben jól mutatna, beleértve a lakáshoz épített télikerteket is. Egyes szolgáltatóknál sms-ben is rendelhető betonvirágtartó.

beton virágtartó
A télikertben is jól mutatnak a beton virágtartók - bonsai
Formára öntött beton virágtartók a lakásban, a kertben. Beton virágtartó készítés. A betonból készült virágtartók nagy teherbírásúak és ezért akár ráépített növényfuttatóval kiegészítve is használhatók a télikertek berendezésére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése