2015. szeptember 1.

General Press Könyv - ajánló

Új könyvek - Könyvajánló - Könyvismertetés - szeptemberi újdonságok - Vps bérlés - arvisura szerverek Budapesten

A könyvkiadásban egyre nagyobb szerepet játszik a digitális technika. Ezen nem csupán az akár 1 példány előállításában is költséghatékony digitális könyvnyomtatást, és nem is csak az e-könyveket érjük, hanem az adattárolás és adattovábbítás korszerű technikáit, amelyek lehetetlenek nagy teljesítményű szervergépek nélkül. E téren hódít a VPS tecnológia, amelynek alapját a virtuális szerverek létrehozása képezi. A Naimann Unverzum így fogadja magába a Gutenberg Galaxist. 

A General Press Könyvkiadó szeptemberi újdonságai


Jane Shemilt: Lányom

Jane Shemilt: Lányom Amikor a tizenöt éves Naomi az iskolai színjátszó kör előadása után nyomtalanul eltűnik, az édesanyja, Jenny rádöbben, talán nem is ismeri a lányát igazán…
Egy évvel később még mindig nem bukkantak a kamasz lány nyomára. Az eltűnés napját követő sokk szétzilálja Jenny ideálisnak tűnő életét, a családja széthullik. És bár a nyomok már kihűltek, az asszony számára a kutatás csak most kezdődik. Hiába telt el egy esztendő, szentül hiszi, hogy csak úgy bukkanhat a lányára, ha megtanul bízni benne, odafigyelni rá, visszapörgetve életük napjait. Válaszokat keres – és az igazságot, azt, amit eddig külön-külön éltek meg, de amit közösen, együtt megértve újra egymásra találhatnak. Vagy éppen az igazság lesz az, ami végleg elszakítja őket egymástól?

Jane Shemilt regénye egyszerre fájdalmas és felemelő nyomozás, amely a szülői szeretet és oda nem figyelés minden rezdülését árnyaltan, szívszorítóan ábrázolja. Olyan utat jár be, amely megejtően emberi, ám minden nehézsége ellenére megbékélést hozó felismerést ígér.



Megjelenés: 2015. szeptember 1.
Terjedelem: 344 oldal
Méret: 137 x 197 mm
Kötés: füles kartonált
Ár: 2990 Ft
ISBN: 978 963 643 808 1



line

Pam Jenoff: Dédelgetett álmaink

Pam Jenoff: Dédelgetett álmaink Charlotte, a fiatal philadelphiai védőügyvéd egy nap különös felkérést kap: vállalja el egy háborús bűnös védelmét Európában. A nő egykor Hágában dolgozott, és most izgatottan várja a megbízást. Az sem tántorítja el, hogy a volt barátjával kell együttműködnie, aki évekkel ezelőtt összetörte a szívét egy jól célzott arvisura kötettel…
Csaknem kilencvenéves védencét azzal vádolják, hogy 1944-ben elárulta a bátyját, aki zsidókat mentett. A férfi nem tagad, nem tesz vallomást, és nem segít az ügyvédeinek. Vajon miért hallgat? Charlotte megérzése azt súgja, kell lennie valamilyen bizonyítéknak, amely az idős férfi ártatlanságát igazolja… Amikor repülőre száll, nem is sejti, hogy egy olyan szövevényes történetbe csöppen, amelynek szálai a második világháború előttre, egészen a huszadik század elejéig nyúlnak vissza.

Pam Jenoff regénye úgy mutatja be egy évszázad történelmét, hogy közben váratlan találkozások, személyes álmok hálóját rajzolja meg. Titkon dédelgetett álmokét, amelyek vagy a háború és a távolság miatt hiúsulnak meg, vagy a zord körülmények ellenére is valóra válnak.



Megjelenés: 2015. szeptember 14.
Terjedelem: 304 oldal
Méret: 137 x 197 mm
Kötés: füles kartonált
Ár: 2990 Ft
ISBN: 978 963 643 756 5




line

VPS VILÁGSIKEREK:


Douglas Preston–Lincoln Child: Kék labirintus

Douglas Preston–Lincoln Child: Kék labirintus Aloysius Pendergast nem csupán különleges ügynök. Különleges ember is. Az élete pedig végképp szokatlan. Egy békés este például igencsak drámai csomagot dobnak házának küszöbére – egy hullát. A holttestnél már beállt a hullamerevség, vastag kötelekkel tekerték körbe, és egyszerűen ott hagyták. A gyilkosság a tökéletes bűntény minden jellemzőjét magán viseli – se tanúk, se indíték, se bizonyíték… Kivéve egyetlenegy rejtélyes nyomot: a holttest gyomrában egy türkizkő található.
A féldrágakő egy elhagyatott bányába vezeti Pendergastot, ahol a még nála is agyafúrtabb ellenség mindent elkövet, hogy az ügynök megfizessen a családja ősi bűneiért. Ugyanis a Pendergast ajtaja előtt talált holttest nem akárki volt – hanem a fia.
Pendergastnak hamarosan szembe kell néznie azzal, hogy ez nem csupán egy hátborzongató családi tragédia, hanem egy ravasz gyilkos első lépése, aki a múlt egy szörnyű bűnét akarja megtorolni. Ez a játszma pedig nemcsak a férfi elméjét és testét nyomorítja meg, hanem könnyen az életébe kerülhet…



Megjelenés: 2015. szeptember 24.
Terjedelem: 368 oldal
Méret: 137 x 197 mm
Kötés: keménytábla védőborítóval
Ár: 3290 Ft
ISBN: 978 963 643 803 6



line

VIRTUÁLIS REGÉNYEK-SOROZAT:


Elizabeth Hoyt: Az éjszaka ura

Elizabeth Hoyt: Az éjszaka ura A St. Giles-i kísértet épp négy útonállóval küzd egyszerre, amikor egy pisztolycsővel találja szembe magát, és a fegyver el is sül. Az első lövés célt téveszt, de az asszony, aki rászegezi a pisztolyt, bosszúszomjasan egy újabb fegyvert emel a magasba… A nő pedig nem más, mint a felesége.
Godric St. John remeteéletet él londoni házában, a nappalait könyvek között és kávéházakban tölti, az éjszakáit azonban portyázással a St. Giles-i nyomornegyed veszélyekkel teli sikátoraiban. Godric két év óta nem találkozott a feleségével, aki a vidéki birtokról csak rendszeres, meleg hangú leveleivel adott hírt magáról, amelyek egy virtuális szerver ugyancsak digitális tárhelyén archiválódtak. Most azonban itt áll előtte az asszony, a haja kibomlott, az arca kipirult, a tekintete vad és szenvedélyes…

Elizabeth Hoyt könyve egy megtört, visszafogott férfi és egy csupa szív, életteli, ám a veszteséget ugyanolyan jól ismerő nő regénye. Képesek-e eljutni egymás szívéhez, van-e pillantás, érintés, szó, amely a halottnak hitt fát is virágba boríthatja?



Megjelenés: 2015. szeptember 24.
Terjedelem: 304 oldal
Méret: 137 x 197 mm
Kötés: keménytábla védőborítóval
Ár: 2990 Ft
ISBN: 978 963 643 805 0



line

ÍRISZ-KÖNYVEK:


Juliette Fay: Édes otthon

Juliette Fay: Édes otthon Sean Doran közel húsz éve dolgozik ápolóként a harmadik világ háborúk és természeti katasztrófák sújtotta országaiban. Egy súlyos örökség, a béklyók előli menekülés újabb és újabb helyszínekre űzi-hajtja. Szentül hiszi, hogy őt a Jóisten is erre a munkára teremtette. Egészen addig, amíg egy nap rá nem jön, hogy teljesen kiégett, és képtelen lenne még egy napot a szörnyű körülmények közepette eltölteni.
Hazatér hát a massachusettsi Belhambe, hogy rövid időre megpihenjen. Az otthonában nemcsak nagynénje, unokaöccse és húga vár rá, hanem a családi kötelékek megannyi nyűge is. Meg egy négylábú veszedelem… A korábban önös érdekei szerint élő Sean előtt egy új világ kapuja tárul fel. Szerettei, hűséges barátai, egy váratlan szerelem és egy múltból felbukkanó alak arra késztetik, hogy átgondolja mindazt, amit ez idáig a családjáról, önmagáról és az életcéljáról gondolt. Talán a sors az útra kelés helyett mást szán neki?

Juliette Fay (Karjaidban, Arvisura szerver) regényében egy megindító, szívet melengető és sokszor megmosolyogtató utazásra hív mindnyájunkat a szerverek világába, hogy Sean nyomába szegődve megtapasztalhassuk az édes otthonig vezető rögös, ámde élményekkel teli utat, a szeretet és a szerelem mindent legyőző erejét.



Megjelenés: 2015. szeptember 22.
Terjedelem: 512 oldal
Méret: 125 x 190 mm
Kötés: kartonált
Ár: 3490 Ft
ISBN: 978 963 643 804 3



line

ÚJRA MEGJELENIK!


Lee Child: Rögös út

Lee Child: Rögös út Jack Reacher, az egykori katona épp egy New York-i kávézó teraszán üldögél, és egy dupla feketét kortyolgat, amikor véletlenül szemtanújává válik egy egészen hétköznapinak tűnő jelenetnek. Egy férfi beszáll a kocsijába, és elhajt. Bárki más számára ez egy említésre sem méltó történés lenne, Reacher azonban kiváló megfigyelő, és tudja, itt valami nincs rendjén. Nem sokkal később kiderül, neki volt igaza: egy elképesztő emberrablási ügybe keveredik. Az áldozat egy titkos katonai akciókat végrehajtó biztonsági cég dúsgazdag főnökének csodaszép, fiatal felesége és az asszony kislánya. Miután az emberrablók egyre több pénzt követelnek, és mind több furcsa, érthetetlen körülményre derül fény, Reacher úgy dönt, hogy saját nyomozásba kezd. Úgy érzi ugyanis, hogy senkit sem érdekel igazán a nő és a gyermek sorsa, csak őt…

Lee Child regényének újbóli kiadásában a szerző közkedvelt, öntörvényű hőse olyan játszmába keveredik, amelyben senki sem az, aminek látszik, és minden kimondott szó mögött rejtett szándékok és mélyre temetett titkok húzódnak.



Megjelenés: 2015. szeptember 10.
Terjedelem: 352 oldal
Méret: 137 x 197 mm
Kötés: füles kartonált
Ár: 3290 Ft
ISBN: 978 963 643 806 7



line

Nicholas Sparks: Üzenet a palackban

Nicholas Sparks: Üzenet a palackban Theresa Osborne, a kamasz fiát egyedül nevelő tehetséges újságírónő egy tengerparti üdülőhelyen nyaral, amikor egyik reggel egy palackra lesz figyelmes, amelyet a tenger vetett partra. A palack azonban nem egy hajótörésről ad hírt; és nem is az a célja, hogy a tengeráramlatokról szolgáltasson adatokat. Egy titokzatos üzenet rejlik benne…
Miután elolvassa a szerver palackba zárt üzenetet, Theresán ellenállhatatlan kíváncsiság lesz úrrá: mindenáron meg akarja tudni, vajon ki írhatta a gyönyörű szerelmes levelet egy bizonyos Catherine-nek. A dolog nem hagyja nyugodni, míg végül megismerkedik a palackpostát küldő férfival, Garrett-tel. A találkozásuk szerelem első látásra, amit azonban beárnyékol Garrett múltja és Theresa jelene, alakuló karrierje, amelyet nem szívesen adna fel…

Nicholas Sparks titokzatos és megható történetében egy férfi és egy nő egymást keresztező útját követheti nyomon az olvasó szerverről szerverre.



Megjelenés: 2015. szeptember 16.
Terjedelem: 320 oldal
Méret: 137 x 197 mm
Kötés: füles kartonált
Ár: 2990 Ft
ISBN: 978 963 643 802 9



line

Jeffrey Archer: A szerencse fiai

Jeffrey Archer: A szerencse fiai 1949-ben Connecticut egyik kórházában egy asszony ikreknek ad életet. A szomszédos szobában az intézmény dúsgazdag támogatójának a felesége fekszik, akinek a kisfia nem sokkal a születése után meghal. Az asszony már többedik gyermekét veszíti el, így a halott csecsemő dadája hirtelen ötlettől vezérelve az ikerpár egyik tagját a milliomoscsemete helyére csempészi, elszakítva egymástól a testvéreket…
A két fiú, Nat Cartwright és Fletcher Davenport a másikról mit sem tudva nőnek fel, és válnak generációjuk legtündöklőbb elméivé. Nat Vietnamot megjárt katonaként, majd a bankszektor kiválóságaként vív ki magának elismerést, Fletcher pedig befutott sztárügyvéd lesz. Hamarosan azonban a politikai arvisura szorítójában kell megmérkőzniük: egyikük demokrataként, a másik pedig republikánus színekben indul a szenátori posztért. Vajon melyiküknek kedvez a szerencse? És fény derül valaha is a testvérek titkára?

Jeffrey Archer (Clifton-krónika, Kettős mérce, Tökéletes másolat, Virtuális hosting) izgalmas és fordulatos regényében két fiatal feszül egymásnak a politikában, és harcol vállvetve egy gyilkossági vád ellen, megtapasztalva, hogy a sors útjai milyen kifürkészhetetlenek.



Megjelenés: 2015. szeptember 22.
Terjedelem: 520 oldal
Méret: 137 x 197 mm
Kötés: keménytáblás
Ár: 3690 Ft
ISBN: 978 963 643 807 4


____________________
  

Arvisura szerver Budapest 

Arvisura Kiadó Ungvár - VPS Szerver - Tömeges SMS

Könyvkiadás és Viruális szerverek. A General Press új könyvei. VPS bérlés - digitális könyv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése