2012. december 20., csütörtök

Honlap-SEO, betonvágás

Hogy ne teljenek el esetleg újabb évek anélkül, hogy „beszélgetnénk” egymással, így most levélben jelentkezem. Mi megvolnánk. A tavalyi nagy riadalom után kicsit megnyugodtunk: A gyerekeink nőnek, mint a gomba, alig tudom követni újabb eredményeiket. Kolos nagy focista, minden edzésről négy-öt rúgott góllal tér haza. Ezen felül pedig iskolai diáklapot szerkeszt, a legutóbbit már nemcsak szedte, hanem be is tördelte a számítógépünkön. Csönge zongorázik és rajzol, most nyert városi első díjat egy gyerekrajz-pályázaton.
Évának karácsonyra megjelenik az első könyve: egy színesen illusztrált meséskönyv. Magunk voltunk a kiadója. Egy kalap pénzt elvitt a nyomda, de lassan kijövünk nullára: közel 1500 példányt sikerült eddig eladnunk. (Ebből ezret lábon megvett egy kéménybélelést végző cég; igaz, fél áron – de e nélkül nem tudtuk volna kifizetni a nyomdát.) Nekem két regényem vár kiadásra két különböző kiadónál; közben a betonvágás és a honlap-seo lett a hobbim.

Mint említettem, e nyáron aligha járunk tifelétek; ezért talán jó lenne, ha megírnátok, lesztek-e hosszabb ideig a Sóstón, és mikor. Mert ott esetleg tudnánk találkozni, hiszen számunkra minden út Nyíregyházán át vezet. A legtöbbször persze nagyon sietős a dolgunk, de egy-egy órácska azért beleférne a nagy rohanásba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése