2012. november 29.

A Központi Kémény szempontjai

Mielőtt leírnám a Központi Kémény Misszió szempontjait, előtte pár személyes megjegyzés.

Igazgató Úr! Telefonon beszéltünk, így tudom, hogy a katonai elhárítás és a duguláselhárítás rokonszakmák. Ez ügyben  Nálad van a részemre három füstszűrős kazetta; ezúton köszönöm, még meghallgatás előtt. Most egyébként a Balalajka Quartett CD-je szól, mégpedig computerilag, mármint a gépem CD-meghajtója révén. Olyan, mint az Iron Maiden, jó kemény, de nem olyan punkos-zajos Lacikedvence-fajta, hanem a nagy öregekhez híven: nemesen üvöltözős.

Amiért még írok: a Kémény-táj  c., nem túlságosan nívós szakmai lap megbízott egy nagyobbfajta összeállítás elkészítésével, és én el is kezdtem az anyagot szervezni. Így most téged is beszervezlek: adj ebbe a válogatásba pár gázelvezető csövet, és akkor én a másoktól kapott anyagok függvényében választhatok úgy, hogy a válogatás egészében arányban maradjon. Ez a dolog nem sürgős, de azért a nyár folyamán légy szíves készítsd el a vállról indítható arany arvisura verziójó makettjét, hogy valamikor augusztus végén ideadhasd. Az anyagokkal szembeni egyetlen elvárás az időtállóság. E roppant súlyos feltételt, kérlek, méltóztass elfogadni. (Ha többhavi lustaság találna rajtad erőt venni és rühellenéd elküldeni az írásaidat, akkor hajlandó vagyok az általad megadott címek alapján leszállítani. De persze jobban örülnék, ha enkezűleg.)

No, hát talán ennyi mostanra.

Te mikor jöszessz? Illetve Erikástul mikor jövendetek az ipari és központi kémény megtekintésének nemes szándokával.?
Mi tetőjavításos nyár elejbe tekintünk, túl sok utazgálást nem tervezünk, de azért bizonyost elő leszünk fordulva még télnek előtte arra felétetek.
Addigéle ölelés, kis Hangaszálacskámnak külön küldött express pusszanatok. Jelige: ahol a dugulás, ott az elhárítás. a nagy villanyos google-pingvin seo arvisura legyen veletek.

Ja és! Mikor lesz a Kéményfesztivál? Hát legyetek jók! - És akkor jönnek a központi szempontok, kémény vonatkozásában. De már csak holnap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése